Vybíráme z Adresáře

Tisk

VZOROVÝ DŮM z adresáře: Rodinný dům Exklusive

Lucie Němcová | Čtvrtek, 04. duben 2013 |

Přidat na Seznam.cz

VZ1Vzorový dům společnosti OKAL CZ s.r.o. představuje formu úsporného městského bydlení v moderním kabátě. Fakt, že architekturu takového domu do vysoké míry určuje požadavek dosáhnout parametrů objektu mimořádně energeticky úsporného, projektantům ruce nijak nesvázal. Domu dávají výraz především jednoduché, jasné linie a rozlehlé plochy oken obrácené ke slunci.

Dům, který pomáhá spořit energii

VZ2Vynikající termoizolační vlastnosti OKAL domů zajišťuje thermopasivní stěna OKAL dosahující hodnoty koeficientu prostupnosti tepla U = 0,12 W/m2K. Pokud například srovnáme izolační vlastnosti thermopasivní stěny OKAL s běžnou zděnou stěnou, musela by být tato stěna silná skoro tři metry.
Výrazné úspory energie je dále dosaženo díky oknům se systémem trojskel s šestikomorovým rámem.

Vzorový dům je pro ukázku funkčnosti alternativních tepelných zařízení vybaven řízeným větráním, solárními kolektory a tepelným čerpadlem. Všechny tyto alternativní zdroje energie lze na domech společnosti OKAL využít a ušetřit ještě více provozních nákladů.

Moderní jednoduché linie, prosor a luxus

Architektura domu koresponduje s hlavními myšlenkami slavné německé výtvarné školy Bauhaus a představuje tak vysoce komfortní bydlení ve velkém stylu. Exklusive FZ 98 – 110 B V6 je jedinečný rodinný dům s celkovou obytnou plochou 195m2, kterému dominují čistě vedené linie s velkými okenními plochami, nárožními okny, naznačeným vikýřovým štítem a předsunutým vstupním portálem. V této krásné městské vile můžete plnými doušky vychutnávat světlo i prostor.

VZ3VZ4

 

 

VZ6VZ5

 

 

 

VZ7Jde o ideální dům pro individualisty i pro rodiny s dvěma nebo více dětmi. Vlevo od vchodu najdeme funkční prostory, vpravo pracovnu a za ní, přes celou šířku domu, kuchyňský a jídelní trakt a částečně oddělený obývací pokoj s arkýřem. V horním patře pak rozděluje velkoryse pojatá galerie s barem prostor pro rodiče s wellness koupelnou od království dětí s vlastní sprchou.

Přijďte se i vy přesvědčit o kvalitě, poctivé řemeslné práci a spolehlivosti profesionálního týmu odborníků a poradců společnosti OKAL! Dům je otevřen pro veřejnost ve všední dny od 11 do 18 hodin a o víkendech od 10 do 16 hodin.

Dispozice: 5 kk
Zastavěná plocha: 130 m2
Podlahová plocha: 190 m2
Konstrukční systém: panelový
Adresa: Nepomucká 1232/215, Plzeň Černice, 326 00
Kontaktní osoba: Mgr. Roman Huňáček
Telefon: +420 800 106 106

Ostatní vzorové karty z adresáře najdete zde.

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop